Startpagina Voor ons gezin

Win tickets voor Tractorpulling Zele!

Op dinsdag 15 augustus vindt de fameuze Truck- en Tractorpulling Zele voor de 23ste keer plaats. Stuur een foto van u en uw tractor naar wedstrijd@landbouwleven.be en win dagtickets! Voor de allerbeste inzendingen doet Landbouwleven er nog een schepje bovenop: een uitgebreide barbecuemaaltijd ter plaatse.

Leestijd : 2 min

Wie gek is van tractorpullings komt op dinsdag 15 augustus in Zele ongetwijfeld aan zijn trekken. Met een beetje hulp van Landbouwleven kan dat zelfs gratis. Stuur een foto van jezelf met je eigen béést (en dan bedoelen we tractor) naar wedstrijd@landbouwleven.be. Maar liefst 30 inzendingen bekronen we met twee dagtickets.

Brood ...

Uit die 30 winnaars kiest Landbouwleven nog tien gelukkigen die samen met hun gast mogen rekenen op een gratis uitgebreide maaltijd ‘s middags. Die begint zachtjes, met aperitief en fingerfood, gevolgd door een stevige steak met groentjes en frieten à volonté. Ten slotte is er gebak met koffie. Begint het te rommelen? Zorg dan dat je foto met tractor uit de band springt. Alleen de tien mooiste, origineelste en vetste foto’s mogen op dit niet te versmaden extraatje voor twee personen rekenen.

... en spelen!

Wat valt er verder te beleven? Het terrein waar de tractorpullingwedstrijd plaatsvindt bestaat uit twee pistes. Op de eerste piste nemen een 140-tal standaardtractoren het tegen elkaar op in acht disciplines. De beste piloten in iedere discipline verdienen een startticket voor het Belgisch kampioenschap, dat op 17 september wordt gereden.

Op de tweede piste strijden een 50-tal specials en trucks in zes verschillende disciplines. Per discipline wordt een voorronde gereden. De machines die een full pull gereden hebben, rijden daarna de finale. Deze wedstrijd telt mee voor de Belgische en Nederlandse competitie en wordt geleid door het BKTV (Belgische Kracht Tractoren Vereniging). Daarnaast organiseert Tractorpulling Zele een grote truckshow op haar terreinen.

Om kans te maken op een hele dag truck- en tractorgeweld, én een goede portie vlees met alles erop en eraan, hoef je dus enkel een foto van jezelf en je tractor door te sturen naar wedstrijd@landbouwleven.be, en dit vóór woensdag 9 augustus. Meer informatie over de tractorpulling vindt u op de website.

Lees ook in Voor ons gezin

Meer artikelen bekijken