Startpagina Akkerbouw

Nieuwe opleidingslokalen voor het NAC

Het Nationaal Agrarisch Centrum (NAC vzw) heeft jarenlang ervaring in het organiseren van diverse opleidingen in de land- en tuinbouw. Voortaan beschikken ze ook over opleidingslokalen, waar grote groepen kunnen ontvangen worden.

Leestijd : 1 min

Sinds juni 2016 is het NAC gevestigd in het industriepark van Roeselare (Beveren). Deze locatie is zeer goed bereikbaar omwille van de ligging vlakbij de E403.

Na verbouwingswerken kan het NAC hier nu gebruik maken van drie opleidingslokalen en een ruime parking. “Voortaan kunnen we vergaderingen organiseren voor grote en meerdere groepen. De lokalen hebben een frisse look en er kan optimaal gebruik gemaakt worden van de nieuwste informaticasnufjes. We willen maximaal inzetten op praktische opleidingen ten gunste van de landbouw”, legt Geert Clarebout (directeur NAC) uit.

Lees ook in Akkerbouw

Fruitboeren vrezen voorspelde nachtvorst

Akkerbouw De lagere temperaturen van de afgelopen dagen en de voorspelde nachtvorst kan tot grote schade leiden bij de fruitkwekers in Limburg. Zowel woensdag- als donderdagnacht (17 en 18 april) zullen de fruitkwekers alle middelen bovenhalen om te voorkomen dat de temperatuur in hun plantages onder het vriespunt zakt. “Al vanaf -1°C kan er schade optreden”, zo zegt Danny Bylemans van PC Fruit in Velm (Sint-Truiden).
Meer artikelen bekijken