Startpagina Agribex

Het Departement Landbouw en Visserij en ILVO samen op Agribex

Van 5 tot en met 10 december vindt Agribex 2017 plaats in Brussel Expo. Het Departement Landbouw en Visserij en ILVO nemen samen deel met een mooie stand in de centrale hal 5 (standnummer 5204). Breng ons zeker een bezoekje en win een leuke prijs.

Leestijd : 1 min

Het hoofdthema van Agribex en onze beursstand is smart farming. We informeren u over de voordelen en het nut van precisielandbouw voor de plantaardige en dierlijke productie. Drones, hyperspectrale camera’s, geluidstechnologie in de varkenshouderij, beeldtechnologie bij vleeskuikens, plaatsspecifiek spuiten, … het komt allemaal aan bod.

Daarnaast kunt u ook voor andere informatie bij ons terecht. Heeft u vragen over het VLIF, een bepaalde maatregel of premie? Onze experten staan eveneens elke dag paraat om uitleg te geven.

Boeren op een Kruispunt

Vzw Boeren op een Kruispunt is aanwezig op onze stand om op uw vragen of vragen van uw familieleden of vrienden te antwoorden. Ook een discreet gesprek is mogelijk.

Registratie e-mailadres

Landbouwers die nog geen e-mailadres hebben geregistreerd bij het Departement Landbouw en Visserij, kunnen hiervoor elke beursdag langskomen op de stand. In ruil voor de registratie van uw e-mailadres ontvangt u een leuke prijs.

Wedstrijd

Ook deze keer organiseren we een wedstrijd op de stand. Kunt u de vragen oplossen (de antwoorden zijn te vinden op de stand), dan wint u een powerbank. Speel dus zeker mee!

Departement Landbouw en Visserij

Lees ook in Agribex

Smart Farming in de kijker op Agribex

Agribex 2018 wordt het jaar van de data in de landbouw. Agribex besteedde daarom de nodige aandacht aan hoe de landbouwer precisielandbouw kan toepassen in zijn bedrijfsvoering. Er werd een thema-eiland opgericht en ook het Departement Landbouw en Visserij en het ILVO focusten op de technologie.
Meer artikelen bekijken