Vissoep van zeeduivel met garnalen en hopjenever

Zeeduivel is vis van de maand bij VLAM.
Zeeduivel is vis van de maand bij VLAM.

Wat heb je nodig?

300 à 400 g zeeduivel

200 g Vlaamse grijze garnalen met pel

1 dl hopjenever uit het Waasland

1 eetlepel olie

snuifje zachte curry

1 takje citroengras geplet

1 prei

1/3 bloemkool...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om 3 meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Wilt u het vervolg lezen?


Registreer u gratis om te genieten van deze voordelen

  • 3 bijkomende artikels per maand
  • Gespecialiseerde informatie : de editorials, de dossiers, het archief, multimedia...
  • Toegang tot volledige weersvoorspellingen
  • Een nooit eerder gezien leescomfort op pc, tablet en smartphone
  • De newsletters om op de hoogte te blijven van wedstrijden en het laatste nieuws uit de landbouwwereld
Gratis meer artikels lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en heb een account
Ik meld mij aan
Ik ben abonnee en ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in
 

Meest recent

Meest recent