Startpagina Bedrijfsnieuws

Vervaeke Windzeilen, Agro-Service Janssen, DB-Montage en Jurn Dely bundelen hun krachten

Vervaeke Windzeilen, stalinrichter Agro-Service Janssen, DB-Montage en Jurn Dely bundelen hun krachten. Samen verenigen ze hun jarenlange kennis en ervaring en richten ze de ASD-Group op. Hiermee mikken ze op totaalinrichting van rundvee- en varkensstallen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Leestijd : 2 min

Dankzij de samensmelting heeft de ASD-Group alles van A tot Z in eigen handen: van de verkoop tot de montage. Het verkoopteam bestaat uit Jurn Dely, die jarenlang werkzaam was voor De Reu, en Bart Janssen van Agro-Service Janssen. Beiden zijn gespecialiseerd in de inrichting van rundvee- en varkensstallen. Hun gebundelde vakkennis in combinatie met de expertise van Vervaeke Windzeilen maakt dat de ASD-Group zich kan profileren als totaalspecialist in stalventilatie en inrichting van rundvee- en varkensstallen. Dieter Deschepper van DB-Montage vervolledigt het verhaal met zijn jarenlange deskundige en relevante ervaring in de montage-techniek.

De windzeilen van Vervaeke sieren heel wat stallen in Vlaanderen, Nederland en ver daarbuiten. Vervaeke werd in 1992 opgericht door Geert Vervaeke en in 2015 overgenomen door Kristof Blockeel. Vervaeke blijft apart bestaan maar de ASD-Group wordt vanaf heden de exclusieve verkooporganisatie van het bedrijf.

Bart Janssen van Agro-Service Janssen is gespecialiseerd in de inrichting van rundvee- en varkensstallen in België en Nederland. Daarnaast is hij ook dealer van Vervaeke windzeilen. De activiteiten van Agro-Service Janssen worden integraal overgenomen door de ASD-Group.

Dieter Deschepper en Kristof Blockeel van DB-Montage richtten enkele jaren geleden samen DB-Montage op. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Dieter heeft als hoofd montage van Vervaeke jarenlange ervaring in het monteren van windzeilen. Daarnaast heeft hij ook relevante montage-ervaring in stalinrichting en in het monteren en lassen van kunststoffen panelen (Paneltim). Alle activiteiten van DB-Montage worden overgenomen door de ASD-Group.

Jurn Dely is gespecialiseerd in de inrichting van rundvee- en varkensstallen. Bovendien is hij ook dealer van Vervaeke windzeilen. Hij heeft 8 jaar ervaring opgebouwd in stalinrichting, waarvan 1,5 jaar bij Altez en 6,5 jaar bij De Reu.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken