Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe steun voor groep Derwa

Vijf partners hebben zich verenigd rond het innoverend concept van de netwerkonderneming en zo een nieuwe vleescluster in het oosten van Wallonië te creëren. De voorbije maanden werden exclusieve discrete onderhandelingen gevoerd met de familie Derwa om een herstructurering van groep Derwa te realiseren, meer in het bijzonder de ondernemingen Derwa en Vieille Abbaye.

Beide ondernemingen, bakens in het Luikse economische weefsel, zijn al gedurende decennia actief in de vleesverwerking, vooral van varkens- en rundsvlees.

Deze onderhandelingen resulteerden in de ondertekening van een principeakkoord dat op zeer korte termijn de overdracht van 100% van de aandelen van de ondernemingen van groep Derwa aan een Belgisch consortium van overnemers zal mogelijk maken.

Belgian Meat Partners...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Biowanze schept duidelijkheid over herkomst van tarwe

Granen Biowanze wilt duidelijkheid scheppen over foutieve informatie die circuleert over de herkomst van tarwe die ze in hun vestiging in Wanze gebruiken. Hierom informeerden ze landbouworganisaties en pers met een informatiedocument midden april.
Meer artikelen bekijken