Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe Alliance 363 VF band

ATG (Alliance Tire Group) vroeg zijn eindgebruikers wat het werken in rijculturen nog efficiënter, sneller en comfortabeler zou kunnen maken. De belangrijkste punten die naar voren kwamen: meer rijkwaliteit, minder bodemverdichting en een gelijkmatigere rit.

Het antwoord van ATG op deze behoeften is de Alliance 363 met een zeer hoge flexietechnologie (VF) waardoor er met meer invering kan worden gewerkt en er bij dezelfde bandenspanning tot 40% meer belasting mogelijk is ten opzichte van reguliere banden.

De banden zijn zo geconstrueerd dat ze in het veld dezelfde rijkwaliteit bieden als bij het rijden op de weg; bij het werken in cultuurteelten (gewassen op rijen) biedt het rijcomfort van flotatiebanden gecombineerd met smalle profielen de optimale oplossing voor zware en snelspuitende sproeimachines en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Biowanze schept duidelijkheid over herkomst van tarwe

Granen Biowanze wilt duidelijkheid scheppen over foutieve informatie die circuleert over de herkomst van tarwe die ze in hun vestiging in Wanze gebruiken. Hierom informeerden ze landbouworganisaties en pers met een informatiedocument midden april.
Meer artikelen bekijken