Startpagina Mechanisatie

Samenwerking voor twee-weg gegevensuitwisseling bij New Holland

New Holland Agriculture en The Climate Corporation, een dochteronderneming van Monsanto Company, kondigden een nieuw samenwerkingsverband aan dat hun portefeuille voor de uitwisseling van gegevens verder zal uitbreiden en ontwikkelen om boeren te helpen met real-time landbouwkundige oplossingen voor visualisatie en besluitvorming.

Leestijd : 1 min

Dankzij deze overeenkomst biedt New Holland de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen in twee richtingen tussen de eigen PLM (Precision Land Management)-systemen en het vooraanstaande digitale landbouwplatform Climate FieldView van The Climate Corporation.

Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers real-time machine- en veldgegevens, inclusief landbouwvoorschriften ontvangen van en versturen naar Climate FieldView met behulp van het PLM -platform. Dankzij deze extra real-time gegevensuitwisseling kunnen landbouwbedrijven hun werkzaamheden op het land verfijnen om de productiviteit en efficiëntie van alle machines in hun vloot nog verder te verbeteren.

Naast de voordelen op het land maakt deze samenwerking een verdere ontwikkeling mogelijk, waardoor de New Holland-dealers hun klanten proactief kunnen ondersteunen.

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken