Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe generatie Varitron bij Grimme

In 2011 introduceerde Grimme voor het eerst de vierrijige zelfrijdende aardappelrooier uit de Varitron-serie. Nu wordt van deze machine de volgende generatie gepresenteerd. De Varitron 470 Platinum is er met rupsen, 435 pk sterke motor en standaard 7-tons NonstopBunker.

Een van de noviteiten is de doorontwikkeling van het rijcomfort. Het nieuwe bedieningsconcept ErgoDrive bevordert de intuïtieve bediening en de snelle direct te bedienen functies, naar wens van de chauffeur. De chauffeur kan individuele instellingen comfortabel opslaan en weer oproepen. Tot 12 moderne LED- werklampen maken van de nacht een dag en de chauffeur kan met de Coming-Home functie veilig uitstappen. De assistentsystemen zorgen daarnaast voor een last- en snelheidsafhankelijke regeling van de ringelevator en de zeefbanden. Een standaard compressor met luchtaansluiting bij de cabine...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Biowanze schept duidelijkheid over herkomst van tarwe

Granen Biowanze wilt duidelijkheid scheppen over foutieve informatie die circuleert over de herkomst van tarwe die ze in hun vestiging in Wanze gebruiken. Hierom informeerden ze landbouworganisaties en pers met een informatiedocument midden april.
Meer artikelen bekijken