Voeding bevat minder suiker dan 5 jaar geleden

Dominique Michel (l, Comeos) en Jean Eylenbosch (r, Fevia) flankeren federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (open VLD).
Dominique Michel (l, Comeos) en Jean Eylenbosch (r, Fevia) flankeren federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (open VLD). - DC

De sector maakt zich sterk dat er minder suiker, verzadigde vetten en zout, en méér vezels en volkoren granen in haar voedingsproducten zitten. Ze heeft de cijfers om dit te staven. “Op vijf jaar tijd zit er gemiddeld 5,8  % minder suiker in ontbijtgranen, 13  % meer vezels en 24,5  % meer volkoren granen. Daarmee overtreffen we de vooropgestelde doelstelling van 4  % minder suiker, 5  % meer vezels en 8,5  % meer volkoren granen”, illustreert Dominique Michel, CEO van Comeos.

Langzaam maar zeker...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om 3 meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Wilt u het vervolg lezen?


Registreer u gratis om te genieten van deze voordelen

  • 3 bijkomende artikels per maand
  • Gespecialiseerde informatie : de editorials, de dossiers, het archief, multimedia...
  • Toegang tot volledige weersvoorspellingen
  • Een nooit eerder gezien leescomfort op pc, tablet en smartphone
  • De newsletters om op de hoogte te blijven van wedstrijden en het laatste nieuws uit de landbouwwereld
Gratis meer artikels lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en heb een account
Ik meld mij aan
Ik ben abonnee en ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in
 

Meest recent

Meest recent