Grondwitloofseizoen officieel geopend in Zemst

Edition numérique des abonnés

Dat gebeurde met een schot op de liggende wip, op het grondwitloofbedrijf van de familie Cools, telers van vader op zoon sinds verschillende generaties. "Op deze manier willen we het witte goud extra onder de aandacht van de consument brengen", zegt Frans Van Meldert, de voorzitter van de vzw Brussels Grondwitloof. "We zijn fier op ons product, dat sinds 2013 cultureel erfgoed is."

"Dit is een belangrijk evenement", zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor Landbouw en Platteland van de Provincie Vlaams-Brabant. "Op deze manier kunnen de telers laten...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om 3 meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Wilt u het vervolg lezen?


Registreer u gratis om te genieten van deze voordelen

  • 3 bijkomende artikels per maand
  • Gespecialiseerde informatie : de editorials, de dossiers, het archief, multimedia...
  • Toegang tot volledige weersvoorspellingen
  • Een nooit eerder gezien leescomfort op pc, tablet en smartphone
  • De newsletters om op de hoogte te blijven van wedstrijden en het laatste nieuws uit de landbouwwereld
Gratis meer artikels lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en heb een account
Ik meld mij aan
Ik ben abonnee en ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in
 

Meest recent

Meest recent