Startpagina Beurzen

Aardappeldemodag gaat online

Net zoals heel wat andere evenementen kan de tweejaarlijkse Aardappeldemodag omwille van de coronamaatregelen niet doorgaan, toch niet op de gebruikelijke manier in het veld. De organisatoren gaan echter creatief om met de situatie en lanceren een online-versie op 19 augustus.

Leestijd : 2 min

Elke 2 jaar organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) de Aardappeldemodag. Het evenement is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen.

Het event was voorzien op 19 augustus in Westmaas (NL). Maar de organisatie kondigt nu de Aardappeldemodag Online aan, die eveneens zal plaatsvinden op 19 augustus.

De organisatie vindt het erg belangrijk om de aardappelsector ook in 2020 een ontmoetingsplaats te bieden, zoals die normaliter live in Westmaas wordt georganiseerd. Alle relevante informatie, kennis en innovatie die op deze dag gepresenteerd wordt, gaan zij daarom op een virtuele manier met de gebruikelijke bezoekers delen, zodat de sector ook in deze lastige tijd goed geïnformeerd blijft.

Unieke kans

De onderdelen die het evenement al sinds jaar en dag een vaste plaats in de sector hebben gegeven, zoals de bedrijvenmarkt en kennissessies, zullen op een passende en vernieuwende manier online gepresenteerd worden. Ook het succesvolle Jonge Boeren Programma van afgelopen editie zal onderdeel zijn van het online programma op 19 augustus. Voor standhouders is de Aardappeldemodag Online een unieke kans om hun beursboodschap te presenteren via een virtuele stand in een online-beursomgeving. Bezoekers krijgen tijdens deze online-editie net zoals altijd de kans om zich te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de aardappelsector.

Lees ook in Beurzen

Meer artikelen bekijken