Startpagina Mechanisatie

Kverneland wint bronzen sikkel

Kverneland Group Benelux heeft met de Kverneland 3400S Trailer Transport Solution TTS de prijs voor de meest opvallende innovatie Bronzen Sikkel gewonnen. Deze verkeersveilige wentelploeg won met 11% van alle stemmen die de bezoekers uitbrachten op het nieuwe, online platform ATH Digitaal Live op 10 en 11 maart.

Leestijd : 1 min

De ATH Digitaal landbouwbeurs heeft in twee dagen ruim 9.500 bezoekers getrokken.

Een korte enquête onder bezoekers gaf aan dat de bezoekers onder de indruk zijn van de opzet van dit nieuwe, online platform en het innovatieve systeem met de vele mogelijkheden. Verder waren bezoekers zeer tevreden over het beursaanbod met de 1.200 trekkers en machines van meer dan 340 merken, over de ruim 120 innovaties die te zien waren en de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen over actuele onderwerpen. ATHDigitaal.nl blijft vanaf nu 24/7 online beschikbaar.

Ideale combinatie

Willem Bierema: “We zijn tevreden over de lancering van deze eerste editie en gaan dit concept verder door ontwikkelen voor een tweede, bredere editie van ATH Digitaal Live in november. Wat ons betreft vormt dit concept ook een mooi uitgangspunt voor verdere doorontwikkeling voor online beursedities op andere gebieden, zoals Groentechniek en Interne logistiek later dit jaar.

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken