Startpagina Akkerbouw

Vlaamse Regering wil groene investeringen stimuleren

In het kader van het Vlaamse Relanceplan ‘Vlaamse Veerkracht’ wil de Vlaamse Regering ook groene investeringen op land- en tuinbouwbedrijven stimuleren.

Leestijd : 1 min

Daarvoor keurde ze volgende projectoproepen goed:

- projectoproep ‘realisatie eiwitstrategie’

- projectoproep ‘hergebruik restwater’

- projectoproep ‘samenwerking en digitalisering in de land- en tuinbouwsector’

In deze 3 projectoproepen staan innoveren, samenwerken en delen van kennis centraal. De projectaanvragen moeten ten laatste op 15 december 2021 worden ingediend bij het Departement Landbouw en Visserij via het e-loket.

Op 7 oktober is er een online infomoment van 14 u tot 15 u voor potentieel geïnteresseerde initiatiefnemers van projecten. Tijdens dit infomoment krijgt u uitleg over de voorwaarden en aanvraagprocedure. Inschrijven voor deze infosessie kan tot 6 oktober via het inschrijvingsformulier.

Voor meer technische informatie en hulp bij uw aanvraag via het e-loket kan u terecht op Help E-loket: Projecten relance 2021.

Departement Landbouw en Visserij - TD

Lees ook in Akkerbouw

Biowanze schept duidelijkheid over herkomst van tarwe

Granen Biowanze wilt duidelijkheid scheppen over foutieve informatie die circuleert over de herkomst van tarwe die ze in hun vestiging in Wanze gebruiken. Hierom informeerden ze landbouworganisaties en pers met een informatiedocument midden april.
Meer artikelen bekijken