Startpagina Actueel

Cnudde Packaging is gewapend voor de toekomst

Cnudde Packaging is op de eierenmarkt een grote speler in de verpakking. “Onze grootste markten zijn België en Luxemburg, maar ook Frankrijk wordt belangrijker”, zegt Kürt Cnudde.

Leestijd : 1 min

Cnudde Packaging is al vele jaren actief op de Franse markt, hoewel de grootste klanten zich nog in ons land en in Luxemburg situeren. “We tellen 9 medewerkers en ik ben nog altijd een tevreden man”, lacht Kürt Cnudde. “De Franse markt is goed voor ongeveer 15% van onze omzet. Daar zit nog groei in, maar we zijn daarin heel realistisch. We zijn op alle vlakken gewapend voor de toekomst.

We zien hier klanten die we door corona nog niet fysiek hebben gezien. Dat persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Je ontmoet mensen, je praat over je product. We willen vooral kwaliteitsvol werk blijven afleveren. Verpakking wordt alsmaar belangrijker: hoe je iets vorm geeft, hoe het eruitziet, maar ook de boodschap moet correct zijn. Veel nieuwigheden zijn er vandaag niet. We werken al sinds de start op duurzaamheid, op recyclage... want plastic is meer dan ooit de grote boosdoener.”

Lieven Vancoillie

Lees ook in Actueel

Landsbond Pluimvee vecht ministerieel besluit over kalkoenen aan

Pluimvee De Landsbond Pluimvee, de sectororganisatie voor pluimveehouders, heeft na overleg met de Vlaamse kalkoenenhouders, een verzoekschrift neergelegd bij de Raad van State tot vernietiging van het ministerieel besluit van 22 december 2023 van de Vlaamse regering tot vaststelling van de minimumvoorschriften voor de bescherming van kalkoenen.
Meer artikelen bekijken