Startpagina Actueel

Groene Kring trapt jaar af met tractor- en lichtshow in Limburg

De leden van Groene Kring Zuid-Limburg en Maaskant zullen op 8 januari een honderdtal tractoren versieren en ermee door de straten van de gemeenten Riemst, Maaseik en Kinrooi rijden. Het doel van de jonge boeren: alle buurtbewoners een goed nieuw jaar wensen.

Leestijd : 1 min

Sander Horten, lid Groene Kring Zuid-Limburg: "Na het succes van de vorige editie van de Nieuwjaars-tractorrondrit, werden we aangemoedigd om de actie te herhalen. Het enthousiasme is groot dit jaar, want meer dan 100 tractoren zullen meerijden.”

Katrien Van Dael, lid Groene Kring Maaskant: "Dit jaar doen er zelfs boeren mee die (nog) geen lid zijn van Groene Kring. Dat is mooi, want ons doel is dat alle boeren samen een moment van plezier en hoop bieden aan de buurtbewoners.”

De optocht van verlichte tractoren vertrekt om 18 uur en eindigt om 21 uur. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de route die de tractoren zullen volgen.

Zuid-Limburg: klik hier.

Maaskant: klik hier.

Door corona zullen er helaas geen andere randactiviteiten georganiseerd worden. De inwoners van de gemeenten zullen de stoet veilig vanuit hun eigen tuin kunnen bewonderen.

Meer info vindt u op:

Riemst: Klik hier.

Maaskant: Klik hier.

Groene Kring - SN

Lees ook in Actueel

Meer artikelen bekijken