Startpagina Actueel

Teeltinschrijving pootaardappelen via het e-loket

Telers die in 2017 pootaardappelen vermeerderen, moeten hun teeltinschrijving indienen via het e-loket. De einddatum voor het inschrijven van de teelt is 15 mei 2017.

Leestijd : 1 min

Na de indiening van de teeltinschrijvingen zal het Departement Landbouw en Visserij de noodzakelijke kwaliteitscontroles verrichten op de ingediende teelten en de geoogste partijen. Alleen de partijen pootaardappelen die via het e-loket werden aangegeven, kunnen gebruikt worden voor deze inschrijving.

De partijen pootaardappelen die na alle controles voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen, krijgen een certificering en kunnen vervolgens in de handel worden gebracht.

U vindt meer informatie op http://www.vlaanderen.be/landbouw/pootaardappelen. Op het e-loket van het departement vindt u meer informatie over het inschrijven van de teelten.

Lees ook in Actueel

Milde melkaanvoer in Europa

Economie Raf Beyers, adviseur bedrijfsontwikkeling en risk management bij United Experts, overliep op 20 maart met ons de financiële wereldsituatie en de internationale zuivelmarkten. De melkpoederprijzen gaan nog steeds in dalende lijn. Op de GDT-veiling werd 27% minder product verkocht dan vorig jaar.
Meer artikelen bekijken