Startpagina Voor ons gezin

Voor ons gezin

Voor ons gezin

Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Torentje van carpaccio, ricotta en courgette

Ben je nog op zoek naar een fris aperitiefhapje? Dan is dit het ideale recept. De frisse smaken van de carpaccio en courgette, gecombineerd met de hartige en warme aroma's van de ricotta brengen je in zalige sferen. Na een bereiding van 40 minuten kunnen 4 personen dit verorberen.

Taart van croissants, lemon curd en meringue

Heb je nog enkele croissants over? Maak er een hemels dessertje van! Deze croissanttaart is makkelijk om te maken. Na een bereiding van 165 minuten kunnen 6 personen hiervan smullen!

Meest gelezen

Varkensrollade met gehakt,veenbessencompote en krieltjes

Zet je ook elk jaar traditioneel gevulde kalkoen op je kerstmenu? Probeer eens iets anders en plaats deze varkensrollade op het menu. Serveer met veenbessencompote en ovenaardappelen. Na een uur is dit gerecht voor 4 personen klaar.

Krans van worstenbroodjes

Deze krans van worstenbroodjes is ideaal om te delen met vrienden of familie. Het lijkt moeilijk maar met ons recept wordt worstenbroodjes maken een eitje! Na 40 minuten kunnen 8 personen hiervan smullen.

Pastinaaksoep

Geef je pastinaaksoep extra veel smaak door te werken met Belgische abdijkaas. Werk af met croutons voor een krokantje. Na een half uur kan je deze soep voorschotelen aan 4 personen.

Brioche met spinazie, spek en kaas

Met een vulling van spinazie, spek en kaas maak je van jouw briochebrood een overheerlijke snack of hoofdmaaltijd. Je hebt wel 4 uur nodig om het te bereiden voor 4 personen.