Startpagina Actueel

Fugea verheugd over lancering van strategisch bioplan voor Wallonië

Na het persbericht van Willy Borsus waarin de goedkeuring van het nieuwe Plan Bio 2030 werd aangekondigd, is Fugea verheugd over dit nieuws en steunt zij de lancering van dit nieuwe strategische bio-plan voor de ontwikkeling van de Waalse bio-sectoren.

Het Plan Bio 2030 is het resultaat van een participatief proces van gezamenlijke ontwikkeling, geleid door de SPW in samenwerking met alle vertegenwoordigers van de biologische sector in Wallonië, waaronder de Fugea. Voor de Fugea was het bijzonder belangrijk om in dit nieuwe plan een uitgesproken steun te zien voor de structurering van de Waalse biologische korte ketens. Het is dringend noodzakelijk de ontbrekende schakels tot stand te brengen om de biologische produktie een toegevoegde waarde te geven: molens, uitsnijderijen,...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken