Startpagina Actueel

De Bosdreef en Equitom bundelen wetenschap, kennis en ervaring

Een persconferentie op 13 mei 2022 in Moerbeke-Waas, maakte de fusie van de Bosdreef Groep en Equitom wereldkundig. Beide paardenklinieken zijn hoofdrolspelers op het gebied van diagnostiek en uitvoering van complexe medische behandelingen bij paarden. Aldus treedt de Bosdreef Groep toe tot de Equine Care Group, om samen met Equitom de krachten te bundelen tot één uitermate sterk team.

De Bosdreef Groep omvat de gerenommeerde paardenkliniek in Moerbeke-Waas, dierenkliniek de Morette in Ternat en het Medisch Centrum Cavallina in Lille. Equitom is een van Europa’s grootste paardenklinieken en is gevestigd in Lummen. De Equine Care Group werd opgericht in februari 2021 onder impuls van Tom Mariën (Equitom), Frederik Bruyninx (topsport dierenarts en teamdierenarts van het Belgische jumping Team) en het investeringsfonds Bencis Capital Partners.

Deze nauwe samenwerking tussen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Provincies zetten Korte Keten in de kijker met spaarkaartactie

Korte Keten De Vlaamse provincies sloegen dit jaar de handen in elkaar om een spaarkaartactie in het kader van de Week van de Korte Keten te organiseren. Daarmee kunnen korte keten-producenten hun klanten de weg wijzen naar elkaar. Daarnaast zet elke provincie nog eens op haar eigen manier de korte keten in de kijker.
Meer artikelen bekijken