Startpagina Interpom 2022

Interpom 2022 kiest ‘gezonde groei’ als thema

Interpom wordt eind november opnieuw dé internationale ontmoetingsplaats voor alle aardappelprofessionals. Niet minder dan 315 exposanten uit 15 landen zullen op 27, 28 en 29 november aanwezig zijn in Kortrijk Xpo met een gespecialiseerd aanbod aan producten, machines, diensten, digitale technologieën en innovatieve oplossingen voor de volledige aardappelketen.

Interpom 2022 neemt het volledige complex in van Kortrijk Xpo en alle standen in de 7 beurshallen zijn verhuurd. De honger in de sector om elkaar opnieuw te ontmoeten en om het komende seizoen voor te bereiden is duidelijk groot. De helft van de exposanten komt uit het buitenland en alle toonaangevende merken zijn aanwezig. Er wordt ook opnieuw een sterke groei verwacht in aantal...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Interpom 2022

Interpom 2022: topeditie met recordopkomst

Aardappelen De vakbeurs Interpom is eind vorige maand in een andere sfeer verlopen dan het jaar voordien. De editie 2022 gaat de geschiedenis in als een topeditie met een record bezoekersopkomst van maar liefst 20.254 geïnteresseerden over de 3 beursdagen heen.
Meer artikelen bekijken