Startpagina Paarden

Bredene won voor de vijfde keer

LRV-Gunningenruiters uit Vissenaken-Glabbeek hebben op zondag 1 oktober ll. een buitengewone organisatie neergezet. ‘Ge moet goed zot zijn om aan zo’n immense opdracht te beginnen.’ Maar ze hebben het formidabel gedaan.

Leestijd : 1 min

Groepsdressuur

We starten onze bijdrage met de groepsdressuur. LRV-Bredene won in de hoogste reeks ZA voor de vijfde opeenvolgende keer, toch wel uniek. De tweede, Herenthout, komt serieus opzetten en Meldert is als derde niet aan zijn proefstuk. Maar ook in Zwaar B won het achttal van Bredene: duidelijke keuze voor groepsdressuur. Westkapelle en Kasterlee deelden plaats twee en drie. Bij de viertallen werd het podium gevuld door: 1. Heusden, 2. Peer en 3. Beerse. In een volgend nummer volgen jumping en dressuur.

B.L.

Lees ook in Paarden

Paarden op de weide: veel lof maar sterk onderschat

Paarden Voor elke paardenhouder is het je van het als het weideseizoen aanbreekt. Trouwens, wie ziet niet graag grazende paarden in alle vrijheid evolueren op de weide? Er is nochtans een keerzijde aan de medaille: in veel gevallen – gebrek aan weiland indachtig – krijgt het gras de genadeslag alvorens de groei echt van start gaat!
Meer artikelen bekijken