Startpagina Actueel

Céline Van Kerschaver nieuwe internationaal vertegenwoordiger Groene Kring

Céline Van Kerschaver uit Maldegem werd dinsdagavond verkozen tot Internationaal Vertegenwoordiger van Groene Kring, de vereniging voor jonge land- en tuinbouwers in Vlaanderen en Oost-België. Céline volgt Jannes Maes op die in juli werd verkozen tot voorzitter van CEJA, de Europese koepel voor jonge land- en tuinbouwers. Céline zet hierbij haar eerste internationale stappen in de belangenverdediging voor jonge land- en tuinbouwers.

Als internationaal vertegenwoordiger van Groene Kring zal Céline het Europees landbouwbeleid opvolgen en zal ze de stem van onze jonge land- en tuinbouwers verdedigen binnen voornamelijk CEJA, de Europese koepel voor jonge land- en tuinbouwers die de komende twee jaar geleid wordt door Jannes Maes.

Céline is 23 jaar en fiere boerendochter. Ze groeide op op het varkens- en melkveebedrijf van haar ouders in Maldegem (Oost-Vlaanderen) en schrijft momenteel aan een doctoraat aan...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Milcobel handhaaft standaard melkprijs voor mei

Actueel Milcobel zal voor de lopende leveringen van de maand mei 2024 een standaard melkprijs hanteren van 41,00 euro per 100 liter. Dit komt overeen met een reëel uitbetaalde melkprijs van 45,25 euro per 100 liter voor een bedrijf met een vetgehalte van 43 g/l, een eiwitgehalte van 35 g/l en maximale premies voor kwaliteit, duurzaamheid en hoeveelheid. De vet- en eiwitprijs voor mei bedraagt 5,3947 euro per kg.
Meer artikelen bekijken