Startpagina Werktuigendagen

Samen op weg naar de landbouw van morgen... op de Werktuigendagen

De 36ste editie van de Werktuigendagen – op 23 en 24 september in Oudenaarde – ziet er weer veelbelovend uit. De terreinen liggen er alvast prima bij en de organisatie noteert al meer dan 200 exposanten. Het is dus vooral duimen dat de weergoden opnieuw meezitten voor dit unieke tweedaags buitenevent.

De tijd vliegt. We zijn ondertussen al toe aan de 36ste editie van de Werktuigendagen. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor landbouwmechanisatie verhuisde in het verleden telkens van provincie naar provincie, dus ook telkens naar een ander terrein. Sinds 1995 gaan de Werktuigendagen echter door in Heurne, een deelgemeente van Oudenaarde. “Op zaterdag 23 en zondag 24 september is deze vertrouwde stek langs de N60 en nabij de Axelwalhoeve zelfs al voor de 15de keer het middelpunt van de Vlaamse landbouwwereld. We mogen dus spreken van een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Mechanisatie Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.
Meer artikelen bekijken