Startpagina Werktuigendagen

Werktuigendagen wil bezoekers optimaal informeren via geleide themademonstraties

Tijdens de voorbije edities van de Werktuigendagen konden de bezoekers diverse geleide demo’s bijwonen. Dat blijkt een geslaagde formule. Ook tijdens deze editie worden op die manier enkele interessante thema’s en nieuwe technieken belicht.

Tom Destoop, coördinator Landbouw, staat in voor het teeltplan en voor het nodige overleg hierover met de landbouwers van wie de akkers op het beursterrein worden ingepalmd. “In voorbereiding van de Werktuigendagen voelen wij ons, als beursorganisator, dan ook altijd een beetje landbouwer. Zo ervaren we hoe strikt de landbouwers moeten rekening houden met regelgeving, maar moeten we er ook mee leren leven dat het weer alles bepaalt tijdens de veldwerkzaamheden. Zo ontsnapten we niet aan een late inzaai van de gewassen. Gelukkig kenden we...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Mechanisatie Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.
Meer artikelen bekijken