Startpagina Werktuigendagen

Vanhoucke Machine Engineering: Eenvoud in gebruik, robuustheid en elegantie, en dat in elke machine

Op de Werktuigendagen is onkruidbestrijding een van de grote thema's. Vanhoucke Machine Engineering specialiseert zich vooral in de mechanische onkruidbestrijding, en zaakvoerder Steven noemt het zelfs het stokpaardje van het bedrijf. De rode en grijze kleuren waren zeker 20 jaar aanwezig op de beurs, maar deze editie slaat het bedrijf over.

Vanhoucke Machine Engineering is dit jaar misschien niet aanwezig op de Werktuigendagen, maar op het veld blijven ze toch een item. “Het thema onkruidbestrijding ligt ons nauw aan het hart en we wilden graag deelnemen, maar de planning liet dit niet toe. We hebben momenteel verschillende projecten lopen waarbij we prototypes aan het uittesten zijn om in te spelen op de vraag van de markt.” zegt Steven Vanhoucke, medezaakvoerder van het familiebedrijf. “Op zich zijn we een relatief klein bedrijf”, vertelt hij. “We werken met 15 mensen, van...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

Vijf brede weersverzekeringen erkend

Actueel Vanaf 2020 bieden vijf verzekeringsmaatschappijen in Vlaanderen een erkende brede weersverzekering aan. Dat maakte het Departement Landbouw en Visserij bekend tijdens de Werktuigendagen die dit weekend plaatsvinden in Oudenaarde. In 2020, 2021 en 2022 wordt 65% van de jaarlijkse verzekeringspremie gesubsidieerd.
Meer artikelen bekijken