Startpagina Aardappelen

Ben Muyshondt is de nieuwe voorzitter van Belgapom

Het bestuur van Belgapom heeft eenparig Ben Muyshondt, CEO van Pomuni, aangesteld als voorzitter van Belgapom voor de periode 2023-2026. Ben Muyshondt volgt Marc van Herreweghe op die sinds 2018 de organisatie leidde. Hij wordt bijgestaan door 2 ondervoorzitters: Hannelore Raes van Agristo en Bart Nemegheer van Aardappelhoeve.

Christophe Vermeulen van Belgapom kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe voorzitter.“Met Ben Muyshondt komt een jonge, gedreven bedrijfsleider aan het roer van Belgapom. Het is traditie bij Belgapom dat de voorzitter afwisselend uit de sectie verwerking en de sectie handel wordt gekozen. Na 6 jaar ‘verwerking’ aan het roer komt met Ben de hamer opnieuw in handen van de ‘handel’. Uiteraard is dat eerder symbolisch, maar het lijkt me toch gepast op een moment dat de uitdagingen niet enkel voor de ganse sector groot zijn, maar ook en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Aardappelen

Belgapomprijs vlakt terug af na stijging

Aardappelen Vorige week steeg de Belgapom-notering voor de eerste keer sinds februari. Deze week blijft de prijsnotering voor de rassen Fontane en Challenger dezelfde als vorige week, 400 euro/ton (zonder btw).
Meer artikelen bekijken