Startpagina Veeteelt

Kiezen voor ‘net iets anders’

Kies je voor het conventionele varken of voor de ‘gewone’ vleeskip, of ga je liever voor een nichemarkt? Hiervoor opteren kan de deuren openzetten voor een meerprijs voor je vlees. Als je koeien hebt, heb je misschien al gedacht aan biozuivel. Het afwegen waard, volgens Anne Vuylsteke en Erwin Wouters.

Sommige landbouwers zoeken naar net die nichemarkt waarvoor de klant graag een meerprijs zou willen betalen. Anne Vuylsteke van het Departement Landbouw en Visserij en Erwin Wouters, landbouweconoom aan het ILVO vertellen wat er mogelijk is met het differentiëren in de veehouderij.

Differentiatie in

de varkenshouderij

Conventioneel kiezen varkenshouders voor Piétrain,...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Veeteelt

Meer artikelen bekijken