Startpagina Actueel

Ervaren nieuwe topman voor Ter Beke

Francis Kint (56) wordt per 1 juni de nieuwe CEO van het beursgenoteerde vleesbedrijf Ter Beke. Hij volgt Dirk Goeminne op. Kint komt over van de Nederlandse vleesgroep Vion, dat een stuk groter is dan Ter Beke en eigendom is van de boerenbond ZLTO. Kint, een Vlaming, bouwde in Nederland een sterke reputatie op als probleemoplosser en strateeg.

Ter Beke krijgt met Francis Kint een zeer ervaren nieuwe topman. Volgens voorzitter van de raad van bestuur Louis Verbeke kan Kint Ter Beke helpen groeien: “Hij heeft heel wat ervaring met integratie bij overnames. Zijn uitgebreide kennis van het foodservice en het retailkanaal zal Ter Beke helpen om deze integratie verder uit te bouwen. Bovendien kent hij de markten die relevant zijn voor Ter Beke door en door.”Kint werkte eerder onder meer bij Chiquita en groenten- en fruithandelaar Univeg.

Kint neemt alvast 3 jaar ervaring in de Champions League...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken