Startpagina Bedrijfsnieuws

Belgisch Kampioen Yves Lampaert verrast ploegmaten met zitmaaier

Yves Lampaert beleeft een topjaar. Na zijn overwinning in Dwars door Vlaanderen werd hij Belgisch kampioen en afgelopen maand reed hij zijn eerste Tour de France. Maar dat deed hij niet alleen, dus wil Yves Lampaert zijn Quick-Step Floors Cycling Team-ploegmaats bedanken.

De bedanking doet hij met een verrassing van formaat! Gekend als John Deere van het peloton, doet Lampaert zijn bijnaam alle eer aan door zijn compagnons elk een John Deere X116R zitmaaier cadeau te doen. Lampaert kwam vandaag zelf zijn bestelling bekijken in het John Deere verdeelcentrum van Cofabel in Wingene.

Wielrennen is al lang geen individuele sport meer, dat heeft Yves Lampaert goed begrepen. En dus wil hij zijn ploegmaten van het Quick-Step Floors Cycling Team die hem mee naar zijn klinkende overwinningen leidden, een verrassing van formaat...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Beyond Meat ziet vraag flink afnemen

Veeteelt De Amerikaanse fabrikant van vleesvervangers Beyond Meat heeft een flinke daling in de vraag naar zijn producten gezien in het eerste kwartaal van dit jaar. De verkopen gingen met 18 % omlaag tot 75,6 miljoen dollar (70,4 miljoen euro).
Meer artikelen bekijken