Startpagina Agro-Expo

Landbouwminister Crevits pleit bij opening Agro Expo in Roeselare voor meer overleg tussen overheid en boeren

40 jaar Agro Expo, 20ste editie Agro Expo. Tot en met maandag is Agro Expo in Roeselare het beursevenement in de land- en tuinbouw. Op een druk bijgewoonde opening beklemtoonde landbouwminister Hilde Crevits het belang van innovatie, de inzet van jonge land- en tuinbouwers én pleitte voor meer overleg tussen overheid en agro-sector.

Agro Expo in Roeselare is niet alleen een beurs met een rijke geschiedenis. Na 40 jaar en op de 20ste editie, die loopt tot en met maandag 27 januari, is het vandaag ook de beurs die de hedendaagse land- en tuinbouw op de kaart blijft zetten. “We kijken voluit naar de toekomst, met veel uitdagingen, kansen en dilemma’s”, aldus voorzitter Rik Vandewildemeersch.

20ste editie breekt records

2.500 vierkante...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agro-Expo

Debat prijsvorming en uitdagingen in de pluimvee- en varkenshouderij

Agro-Expo Agro-Expo in Roeselare mag terugblikken op een topeditie, met maar liefst 18.000 bezoekers op 3 dagen tijd. En ook naast de beursvloer was er het een en ander te beleven. Zo was er op 29 januari een debat over de prijsvorming en uitdagingen in de pluimvee- en varkenshouderij. De verschillen tussen beide sectoren zijn groot, maar de uitdagingen zijn dezelfde.
Meer artikelen bekijken