Startpagina Covid 19

Sima vanwege Covid-19 uitgesteld tot februari 2021

De Parijse landbouwbeurs Sima wordt vanwege de coronacrisis uitgesteld tot februari 2021. De beurs stond gepland voor november. Een groot aantal exposanten drong bij de beursorganisatie aan om uitstel. Februari was tot dit jaar overigens de vaste maand van de Sima. De verplaatsing naar november leidde tot controverse.

De tweejaarlijkse beurs zou worden gehouden van zondag 8 tot en met donderdag 12 november. De Eima in het Italiaanse Bologna vindt dan plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 november. Of de Eima door gaat is onzeker, maar de beurs heeft nog geen uitstel of afstel gemeld. De verplaatsing van de Sima naar november werd door de Eima gezien als een aanval. Machinefabrikanten worden bij 2 gelijktijdige evenementen gedwongen tot het maken van een keuze. Sima besloot naar november te gaan, om niet in hetzelfde jaar als Agritechnica te zitten.

Nu gaat...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken