Startpagina Covid 19

Invoering van het digitaal kunstmestregister uitgesteld tot 1 januari 2021

Een correct gebruik van meststoffen, en dus ook van kunstmeststoffen, is essentieel om naar een betere waterkwaliteit te evolueren. Sinds begin dit jaar is er de MAP-verplichting om een kunstmestregister bij te houden. De invoering van de digitale versie is uitgesteld tot 1 januari 2021.

Daarom moeten zowel de landbouwers, de producenten als de handelaren van kunstmest, vanaf begin dit jaar een kunstmestregister bijhouden. De verplichting om vanaf 1 juli 2020 een digitaal kunstmestregister bij te houden, wordt door de coronacrisis uitgesteld tot 1 januari 2021.

Tot 1 januari 2021, moet de sector de bestaande registers verder bijhouden. Die verplichting bestaat sinds begin dit jaar en loopt gewoon verder.

Het register moet zowel informatie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken