Startpagina Covid 19

Crisisoverbruggingsrecht verlengd tot en met juni

Op voorstel van minister van Zelfstandigen Denis Ducarme heeft de Ministerraad zaterdag 16 mei een koninklijk besluit goedgekeurd dat het overbruggingsrecht verlengt voor juni. De zelfstandigen die er in juni van willen genieten, zullen een nieuwe aanvraag moeten indienen.

Minister van Zelfstandigen Denis Ducarme : “Het overbruggingsrecht verlengen voor juni was in de eerste plaats een noodzaak voor veel zelfstandigen. Ondanks de geleidelijke heropening van de handelszaken, is het voor meerdere sectoren zoals de horeca of de evenementensector nog steeds niet toegelaten om hun activiteiten te hervatten. We mogen daarnaast niet vergeten dat een bepaald aantal zelfstandigen hun activiteiten niet onmiddellijk zullen kunnen hernemen, hoewel zij de toelating daarvoor hebben. Meerderen onder hen willen bijvoorbeeld...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken