Startpagina Covid 19

Zorgboerderij De Roos:“Zorgen voor zorggasten zoals voor je eigen kinderen.”

Aan landbouw doen, met verbreding én zorg, dat gebeurt bij zorgboerderij De Roos. Ze vangen zorggasten op van verschillende komaf, en bekijken voor elk wat het best bij hen past. Toen door de coronacrisis de zorggasten niet meer konden komen, was het best aanpassen.

Zorgboerderij De Roos, dat is duidelijk niet enkel zorgen. Het landbouwbedrijf in Nieuwkerken-Waas is vooral gericht op melkkoeien, maar heeft ook wat vleesvarkens en akkerbouw. Buiten staan automaten waarin de diverse hoeveproducten verkocht worden. Daarnaast staan ze open voor boerderijbezoeken door scholen. Luc D’Hooghe en zijn vrouw Betty baten samen met hun zoon Pieter het bedrijf uit met hart en ziel. “We telen aardappelen voor de automaat, alsook pompoenen, eitjes en ajuinen en blauwe bessen. We verkopen ook aardbeien , maar die...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken