Startpagina Covid 19

SOS Zomerkamp: het platform waar boeren en jeugdgroepen elkaar kunnen vinden

Boerenbond, KLJ en Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) werken samen om jongeren ook in tijd van corona deze zomer een fijn zomerkamp te bezorgen. Ze promoten samen de website www.soszomerkamp.be , waarop aanbieders en zoekende jeugdgroepen elkaar kunnen vinden.

Onlangs kwam voor ruim een miljoen Vlaamse kinderen en jongeren het verlossende bericht: mits het respecteren van heel wat veiligheidsmaatregelen mogen ze deze zomer uit hun kot om een deugddoend en vooral veilig jeugdkamp te beleven. De jeugdwerksector werkte samen met virologen en de overheid jeugdwerkregels uit die een veilige kampzomer mogelijk maken. Binnenlandse kampen kunnen met een aantal aanpassingen doorgaan, maar buitenlandse kampen verder dan 150 km van de Belgische grens moeten helaas op zoek naar een nieuwe locatie....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken