Startpagina Covid 19

Potato Europe 2020 geannuleerd

Vanwege de Covid-19-pandemie kan Potato Europe 2020 niet plaatsvinden. De organisatoren van Potato Europe France 2020 hebben besloten de Europese beurs voor de aardappelsector, die gepland stond voor 2 en 3 september 2020 in Villers-Saint-Christophe in Frankrijk, af te gelasten. De Franse overheid staat buitenevenementen toe tot 5.000 deelnemers.

De organisatie noemt in een persverklaring een aantal redenen: de algemene mate van onzekerheid, de aanhoudende gezondheidscrisis, de opgelegde maatregelen van fysieke afstand en de voortdurende beperkingen van het internationale reisverkeer. De organisatie, in handen van Arvalis (Institut du végétal) in samenwerking met Franse partnerorganisaties zegt veiligheid voorop te stellen. Men wil mogelijk risico voor bezoekers en exposanten uitsluiten. Men onderzoekt hoe men de aardappelsector digitaal toch voor het voetlicht kan krijgen.

Potato Europe...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Covid 19

Covid-uitbraak zet China aan tot extra toezicht van diepvriesvoedsel

Covid 19 De recente heropleving van Covid-19 in China zet de invoer van diepgevroren voedsel opnieuw onder intensief toezicht, melden Chinese media. De Chinese autoriteiten zijn daartoe overgegaan op basis van de veronderstelling dat het mogelijk is om het virus op te lopen via voedselverpakkingen.
Meer artikelen bekijken