Startpagina Gebouwen

Ammoniakemissiereductie bepaalt systeemkeuze

Bouwen en verbouwen doe je niet zomaar, en al zeker niet in de land- en tuinbouwsector. Wanneer veehouders een nieuwe stal plannen, kunnen ze zich maar best goed voorbereiden. De recente brochures over ammoniakemissiereductie van het departement Landbouw en Visserij kunnen daar zeker bij helpen.

Suzy Van Gansbeke en Tom Van den Bogaert volgen al vele jaren stallenbouw en dierenwelzijn op binnen het departement Landbouw en Visserij. Sinds de komst van Katrien Boussery dit voorjaar werden de taken binnen het team wat herverdeeld. Suzy Van Gansbeke richt zich nu voornamelijk op thema’s in de varkenssector, Tom Van den Bogaert volgt de stallenbouw en dierenwelzijn op bij de andere diersectoren en Katrien Boussery neemt de uitgebreide emissieproblematiek in de veehouderij voor haar rekening.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Gebouwen

CBgroep installeert ook rund- en pluimverluchters

Actueel Enkele maanden geleden installeerde de CBgroep een eerste Rundverluchter of een luchtwasinstallatie op een rundveestal. “Onze bekende kwaliteitsvolle technieken zuiveren zo niet alleen al 10-tal jaren de ammoniakuitstoot van vele varkens, maar ook van rundvee”, zegt Stijn Crombez van CBgroep. Het bedrijf installeert ook verluchters op pluimveestallen.
Meer artikelen bekijken