Startpagina Bedrijfsnieuws

Agrifirm-Quartes opent nieuwe bulkblend productielijn voor rundvee

Afgelopen weekend opende Agrifirm-Quartes vol trots de deuren van haar fabriek in Grobbendonk om hun nieuwe bulkblend productielijn aan klanten te presenteren. Met de lancering van deze nieuwe productielijn toont Agrifirm-Quartes dat het blijft innoveren om veehouders optimaal te bedienen.

Leestijd : 2 min

Het afgelopen jaar heeft Agrifirm-Quartes belangrijke stappen gezet door te investeren in de Grobbendonk site, waarbij de bestaande capaciteit uitgebreid werd. Dit leidde tot de bouw van een geavanceerde bulkmenginstallatie die niet alleen de overdracht van het veevoederportfolio vergemakkelijkt, maar ook dezelfde zorg en keuzemogelijkheden voor klanten garandeert.

Efficiëntie en kwaliteit

Filip De Clercq, Commercieel Directeur Agrifirm-Quartes: “Bij Agrifirm-Quartes kijken we continu vooruit om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn bijzonder trots op onze nieuwe productielijn, die efficiëntie koppelt aan de hoogste kwaliteit en service.”

Deze nieuwe bulkmenginstallatie biedt rundveehouders de mogelijkheid om hun voedersamenstelling aan te passen aan de specifieke behoeften van hun vee. Hierdoor wordt een effectieve en efficiënte voerstrategie mogelijk, wat resulteert in een optimaal rendement.

Bouwen aan de toekomst

Op zondag 1 oktober opende Agrifirm-Quartes haar deuren voor klanten om deze innovatie te tonen. Na een rondleiding door de fabriek konden bezoekers onder andere genieten van heerlijke hamburgers, bereid met vlees van runderen die gevoederd werden met Agrifirm-Quartes voeders, geserveerd vanuit de foodtruck van Fritapapa-Chasal.

Peter, rundveehouder uit Vlaanderen: “Ik voer mijn Belgisch witblauwe al jaren met voeders van Agrifirm-Quartes. Het was heel inspirerend om het proces te zien dat vooraf gaat aan de levering van bulkvoeders op ons bedrijf.”

Een zonnige dag waarop Agrifirm-Quartes samen met haar klanten naar de toekomst keek. Met een voorwaartse blik blijft Agrifirm-Quartes werken aan een voortvarende toekomst voor veehouders en een duurzame voedselketen voor toekomstige generaties.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken