Startpagina Bedrijfsnieuws

TVH investeert in Waregem

TVH investeert in een nieuw distributiecentrum voor zijn logistieke afdeling in Waregem.

Leestijd : 1 min

De West-Vlaamse onderneming breidt uit met 50.000 m², waardoor het distributiecentrum met zijn 30 m hoogte het grootste van TVH wordt. Het doel is om het vanaf 2026 in gebruik te nemen. Deze uitbreiding bevestigt andermaal de verankering in Waregem.

De strategische expansie komt er in de eerste plaats om het groeiende volume aan bestellingen en leveringen op te vangen. Zo verdriedubbelde het aantal dagelijks verzonden pakketten van 8.000 in 2016 naar 27.000 in 2023.

CEO Dominiek Valcke benadrukt het belang van deze stap: “We willen met deze logistieke capaciteitsverhoging enerzijds een antwoord bieden op de huidige noden en anderzijds ons verder voorbereiden op de groeiende vraag. We slagen er momenteel heel goed in om vanuit Vlaanderen onderdelen te verzenden naar 180 landen. Lokaal uitbreiden om die processen verder op te schalen was dan ook een logische zet.”

TVH

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken