Startpagina Agribex

Waar staat elke standhouder op Agribex?

Na de belangrijke veranderingen in 2015, verandert Agribex slechts licht zijn ruimte dit jaar. Toch zijn enkele veranderingen vermeldenswaardig. Het plan op de volgende pagina’s, dat samen gaat met de exposantenlijst, laat u toe om gemakkelijk de standhouders, thema-eilanden en wedstrijden terug te vinden.

De plaatsing van de stands en de locatie van de wedstrijden is ten opzichte van Agribex 2015 nauwelijks veranderd. Er moet worden gezegd dat deze editie al het toneel was van veel veranderingen die bedoeld waren om de interesse van bezoekers op te wekken.

Ook worden er fokkerijwedstrijden georganiseerd in het kader van Brussels Livestock Show in hal 1. Belangrijk te melden is dat deze allemaal in één enkele ring worden gehouden. Exposanten die actief zijn in de levering van apparatuur en diensten...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agribex

Consument geeft landbouwer 7,3/10

Agribex De Vlaming kent de landbouwer een score van 7,3 op 10 toe. De landbouw in het algemeen krijgt 7,1 op 10. Dat stelde professor Gino Verleye van de Universiteit Gent vast in het imago-onderzoek dat het Vlaams Infocentrum Land- en Tuinbouw (Vilt vzw) om de vijf jaar bestelt. In 2012 kreeg de landbouw nog licht hogere scores. Proactief communiceren moet voor de landbouw het devies zijn, aldus Verleye.
Meer artikelen bekijken