Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe Bauer separator

De Firma Wimat NV uit Molenbeek-Wersbeek stelt de nieuwe Bauer separator S300 voor.

Leestijd : 1 min

Deze nieuwe telg in het segment Bauer separatoren met persvijzel systeem vervolledigd het bestaande gamma. Het is een gunstige variant voor de alomgekende Bauer S655 separator.

De S300 is een ideale machine voor kleine tot middelgrote bedrijven die graag de gescheiden droge fractie willen aanwenden voor gebruik als strooisel voor de koeien in diepstrooisel-ligboxen of op stalmatten.

In tegenstelling tot de separator Compac (kleinste separator van Bauer) die een max. DS gehalte van 27% haalde gaat zijn opvolger de S300 tot een DS van 32% wat voldoende is om de dikke fractie aan te wenden als ligboxen strooisel.

Ook bij deze separator zijn verschillende zeven leverbaar gaande van 0,25 tot 1,0mm afhankelijk van het te scheiden medium. De scheider is uitermate zuinig in gebruik met zijn 2,2 kW motor. De scheider heeft een max. capaciteit van 16m³/h.

Voor meer info: Wimat NV, Tiensebaan 101A 3461 Molenbeek-Wersbeek, t el: 016/77.03.88, www.wimat.be .

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken