Startpagina Mechanisatie

Victor Joskin blikt terug op vijf decennia van werk, innovatie en succes

De firma Joskin viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. Daarom hadden we met Victor Joskin een exclusieve ontmoeting om terug te kijken op het buitengewoon traject dat hij heeft afgelegd en op de historiek van zijn onderneming.

Het jaar 2018 is geen jaar zoals de anderen voor de firma Joskin, want het wordt opgemerkt door het vijftigjarig bestaan. We hebben het hier over vijf decennia waarbinnen de onderneming opklom om de grootste Belgische fabrikant van landbouwmachines te worden.

Victor Joskin, stichter van de groep én nog steeds aan het roer, opende voor ons zijn deuren en nam ons mee door vijftig jaar geschiedenis volgens een opmerkelijke rode draad. Wij hadden hem vooraf gevraagd om vijf machines te selecteren, of één...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken