Startpagina Mechanisatie

Pöttinger demonstreert Impress-rondebalenpers

Pöttinger heeft afgelopen ‘grasseizoen’ op meerdere plaatsen in ons land zijn rondebalenpersen gedemonstreerd. Enerzijds is het bedrijf een nieuwe speler op het domein van de rondebalenpersen en pers-wikkelcombinaties, anderzijds verruimt hun gamma steeds. Ook dit moesten ze tonen.

Het persengamma van deze Oostenrijkse fabrikant bestaat uit uitvoeringen met vaste perskamer (Impress F) die balen maakt van 1,25 m diameter en variabele perskamer (Impress V).

Er zijn 2 persen met variabele perskamer. De Impress 155V maakt balen met een diameter van 80 cm tot 1,55 m. De Impress 185V maakt balen van 90 cm tot 1,85 m. Opgelet: wanneer de rondebalenpersen met een wikkeltafel worden gecombineerd, gaat de baaldiameter van 1,10 m tot 1,50 m voor beide voornoemde modellen....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken