Startpagina Edito

Edito: Hoe beurzen valoriseren in een postcoronatijdperk?

Op de internationale beurzenkalender is november 2022 een drukke maand. Zo was er SIMA in Frankrijk, EIMA in Italië, EuroTier in Duitsland, weldra Interpom bij ons en eind deze maand Agromek in Denemarken. Ook in Nederland gaan dit jaar nog enkele regionale landbouwbeurzen door. Kan dit zo verder?

Voornoemde beurzen zul je als bezoeker vast en zeker niet allemaal bezocht hebben. Wij als vakpers ook niet, net zoals het voor menig fabrikant niet mogelijk is om overal aanwezig te zijn. Helemaal moeilijk wordt het als de beursdata elkaar nog eens overlappen en als ze op hetzelfde publiek of op dezelfde sector mikken.

Dit geldt zeker voor SIMA en EIMA. Beide beurzen vochten onderling eerder een strijd uit voor de internationale bezoeker. Daarbij verlegde SIMA zijn beursdata van februari in de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: Dierenrechten… tot in je huiskamer?

Edito Alea iacta est… De wet over dierenrechten werd op 2 mei aangenomen in onze Grondwet. Het blijft vooralsnog gissen naar de gevolgen ervan op langere termijn, maar heel wat landbouwers hebben alvast argwaan. En Jan met de pet... die ziet de bui nog niet hangen voor zijn huisdieren.
Meer artikelen bekijken