Startpagina Melkvee

Belgen jureren op SPACE

Het moet wel tien jaar geleden zijn dat er nog eens een Belgische jury optrad op de internationale veeteeltbeurs SPACE. Dit jaar brachten Bruno Toussaint en collega Jonas Pussemier daar verandering in. Hun optreden moest de Franse melkveehouders warm maken voor de ‘Confrontation Européenne’ in Libramont op 12 en 13 april.

Onder luid applaus bedankt de Belgische Bruno Toussaint de veehouders, de beursorganisatie en de Belgische delegatie alvorens over te gaan tot de bekendmaking van de grote kampioene van de ‘Challenge France’: Holsteinkoe Janna Cama du Bon Vent. Het was een lange dag voor Bruno, maar wat heeft hij ervan genoten.

“Jureren op SPACE, dat is het mooiste cadeau dat ze me kunnen geven”, reageert Bruno. Het is de organisatie zelf die hem en collega Jonas Pussemier heeft gevraagd. “Een aanbod dat ik niet kon...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Melkvee

Europese melkaanvoer komt moeilijk op gang in 2024

Economie De slechte weersverwachtingen doen momenteel niet veel goeds vermoeden voor de Europese melkproductie. Raf Beyers, adviseur bedrijfsontwikkeling en risk management bij United Experts, overliep op 17 april met ons zowel de financiële situatie in de wereld als de internationale zuivelmarkten.
Meer artikelen bekijken