Startpagina Mechanisatie

40ste editie van Matexpo

Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu vindt begin september terug plaats in Kortrijk.

Leestijd : 1 min

Van 6 tot en met 10 september gaat Matexpo door, ondertussen voor de 40ste keer, sinds de eerste editie in 1946. De gastlocatie voor het gebeuren is opnieuw Kortrijk Expo, langsheen de Doorniksesteenweg 216 in 8500 Kortrijk.

Op woensdag 6 en donderdag 7 september is de beurs open van 10 tot 18 uur. Op vrijdag is dit van 10 tot 22 uur (nocturne). Tijdens de weekenddagen is de beurs geopend van 9 tot 17 uur.

Matexpo is een vakbeurs bestemd voor professionelen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling en industrie.

TD

Lees ook in Mechanisatie

Weloverwogen investeren in gps-systemen

Mechanisatie De combinatie van investeringssteun (VLIF) en ecomaatregelen ter ondersteuning van precisielandbouw wakkert de interesse in gps-systemen bij akkerbouwers aan. Boer-enadviseur.be peilde naar de aankoopbereidheid bij een tweehonderdtal landbouwers uit Vlaams-Brabant.
Meer artikelen bekijken