Aveve Biochem en Palital gaan voortaan verder onder 1 merknaam: Palital

Palital, dat gevestigd is in Velddriel (Nederland), ontwikkelt en produceert hoogwaardige additieven voor de diervoederindustrie.
Palital, dat gevestigd is in Velddriel (Nederland), ontwikkelt en produceert hoogwaardige additieven voor de diervoederindustrie. - Foto: Palital

Palital, dat gevestigd is in Velddriel (Nederland), ontwikkelt en produceert hoogwaardige additieven voor de diervoederindustrie. Het gaat om een jong en dynamisch bedrijf, dat wereldwijd actief is, met een veertigtal medewerkers en een duidelijke focus op het creëren van duurzame additieven voor de diervoederindustrie. Het zijn experts in butyraatconcepten, maagstabiele additieven en smaak- en zoetstoffen.

Internationaal verder groeien

Deze overname kadert volledig in de strategie van zowel Aveve Biochem als Palital om internationaal verder te groeien. De producten van Palital zijn complementair aan het gamma van Aveve Biochem, zodat beide assortimenten elkaar kunnen versterken. Om deze groeistrategie te versterken zullen Aveve Biochem en Palital voortaan onder één merknaam verder gaan: Palital.

“Palital is een gekende naam in de additieven die ons samen met de slogan “Clean growth” zal helpen om onze groeiplannen in de komende jaren te realiseren. We willen beide merken zo snel als mogelijk integreren”, aldus Guy Janssens, Director Feed Additives & Specialties at Arvesta.

“Dit betekent dat het merk Aveve Biochem geïntegreerd wordt in het merk Palital, maar met behoud van onze sterke productnaam AveMix, al meer dan 15 jaar met een bewezen reputatie gekend is op de markt. Op deze manier kunnen we onze klanten een nog betere service en uitgebreider portfolio bieden.”

Innovatie van producten en klantrelaties

Met prestatie, return on investment, diergezondheid en -welzijn, als kernwoorden is het “clean growth” concept heel compatibel met Palital. Lange termijn investeringen in de innovatie van producten en in klantrelaties als ook de onbetwistbare kwaliteit, maken onlosmakelijk deel uit van de duurzame Palital denkwijze.

Arvesta

Meest recent

Meest recent