Startpagina Mechanisatie

Mechanisatie

Mechanisatie

Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.

Koninklijk bezoek bij Joskin

Op donderdag 5 oktober brachten Koning Filip en Koningin Mathilde een bezoek aan het Belgische familiebedrijf Joskin in Soumagne nabij Luik.

Wederom zonovergoten, veilige en sfeervolle Werktuigendagen

De Werktuigendagen in Oudenaarde zijn dit jaar terug onder een stralende najaarszon verlopen. Zo’n 55.000 bezoekers genoten er in een gemoedelijke sfeer van demonstrerende machines en talrijke ontmoetingen met gelijkgezinden uit de sector.

Meest gelezen

Gewasbeschermingstechniek nu met merknaam Lemken

Sinds 5 jaar is landbouwmachinespecialist Lemken eigenaar van de Nederlandse machinefabriek Steketee B.V. In november 2023 vindt de volgende stap plaats: de volledige integratie van het crop care-programma.