Startpagina Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws

Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang uw wekelijkse krant Landbouwleven, 24 uur per dag toegang tot de digitale editie en exclusieve voordelen.

Ik abonneer me

Milcobel deelt expertise in Mozzarella Experience Center

Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere (cd&v) heeft op 11 mei het Mozzarella Experience Center van Milcobel officieel ingehuldigd. In dit ervaringscentrum wil Milcobel zijn expertise inzetten om professionele klanten uit de hele wereld te helpen.

Michael en Hans bouwden de eerste mobiele uitsnijderij van de Benelux

In de Antwerpse Kempen, te Westerlo, pakken Michael Vervliet en Hans Vleugels uit met een primeur. Ze bouwden een koelvrachtwagen om tot een mobiele uitsnijderij, om zo bij klanten thuis hun dieren te versnijden. De mannen halen het geslachte dier op in het slachthuis en versnijden, verwerken en verpakken het zoals de klant het wenst.

Meest gelezen

Nieuwe half gedragen wentelploeg Tyrok 400 Onland bij Amazone

Amazone biedt de half gedragen wentelploeg Tyrok 400 nu ook voor het onland ploegen aan. Door de snelle en comfortabele wissel tussen het werken onland en in de voor biedt de Tyrok Onland een hoge flexibiliteit. De nieuwe producttypes worden aangeboden met naar keuze 7, 8 of 9 scharen voor de tractorklasse tot 400 pk.

Compacte verreiker TL25.60, nu ook voor de agrarische sector

Bobcat heeft de nieuwe TL25.60 AGRI supercompacte verreiker geïntroduceerd. Door de introductie van dit nieuwe model bestaat de hele AGRI-lijn Bobcat-verreikers nu uit 8 modellen met een nominaal hefvermogen van maximaal 4,3 ton en een hefhoogte van maximaal 7,5 m.

Veilinghuis zoekt overnemer voor Belgisch kweekvleesbedrijf Peace of Meat

Veilinghuis Hammertime is op zoek naar een overnemer voor het Belgische kweekvleesbedrijf Peace of Meat. Het bedrijf ging failliet nadat het Israëlische moederbedrijf de geldkraan dichtdraaide, maar de curator hoopt nog een overnemer te vinden via een online veiling voordat de activa worden geliquideerd.

CNH Industrial kondigt vertrek uit Rusland aan

CNH Industrial kondigde via een persbericht aan dat het haar bedrijfsactiviteiten in Rusland afstoot. Dit volgt op de aankondiging van het bedrijf in maart 2022 dat het de leveringen aan deze markt stopzette.

Minagro haalt 1,2 miljoen euro op onder nieuw management

Minagro, een Belgische ontwikkelaar van hoogwaardige en duurzame ingrediënten voor gewasbeschermingsmiddelen, kondigde via een persbericht aan dat het onder nieuw management 1,2 miljoen euro aan financiering heeft opgehaald. De Belgische spin-out laat toe om de portfolio van groene ingrediënten voor gewasbeschermingsmiddelen uit te breiden en de activiteiten als zelfstandig bedrijf te versnellen